İSTANBUL / MALTEPE - İsmet İnönü İlkokulu

İsmet İnönü İlkokulu

ZÜMRÜTEVLER MAH. İLKOKUL SK. İSMET İNONÜ İLKOKULU BLOK NO 1 MALTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişimine sağlanacak özgün katkılarla, İsmet İnönü İlkokulu Müdürlüğünde ‘Bilgi Çağının’ gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, Türkiye de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; bağlı kurumların ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Başarılar
2010 -2011 İstanbul İli Maltepe İlçesi Matematik Olimpiyatları 1. liği 2011-2012 İstanbul İli Maltepe İlçesi Matematik Olimpiyatları 2. liği 2011-2012 İstanbul Türk Halk Müziği Solo 1. liği 2012-2013 İstanbul ili Maltepe İlçesi Yıldızlar Basketbol 1.liği
09.00-14.40
Metro-Otobüs