İSTANBUL / MALTEPE - İsmet İnönü İlkokulu

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü Etkinlikleri

Mrt

Öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı eğitimi verildi. Emeği geçen diş hekimlerimize teşekkür ediyoruz.

Bilim ve Teknoloji Haftası panomuz

Mrt

Okul tanıtım videomuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

"İkinci Yuvam Okulum" e-Twinning Projesi Öğretmen ve Ögrenci Toplantılarımız

Mrt

"İkinci Yuvam Okulum" e-Twinning projesinin final sergisine aşağıdaki linki tıklyarak ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuzda "English Street" ile öğrencilerimiz görsel öğrenme stili ile İngilizce öğreniyor. Emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Şule İhtiyaroğlu'na teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okul öğrenci meclisimiz toplantımız gerçekleştirilmiştir.  Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

İsmet İnönü İlkokulu olarak öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Harezmi Eğitim Modeli projesi Öğretmen Eğitimleri kapanış programı Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleşti. Okulumuz gerçekleşen programa katılım sağladı.

Şbt

Harezmi Eğitimi Şenliğine katıldık.

eGüvenlik-eTwinning School Ekibimiz

Okul Misyonumuz ve Vizyonumuz