İSTANBUL / MALTEPE - İsmet İnönü İlkokulu

Şbt

Okulumuz European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan esafety Label Bronze "e-güvenlik etiketi" aldı.

Şbt

Okulumuzda velilere yönelik Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Eğitimi gerçekleştiren öğretmenimiz Sedat SARMAN'a teşekkür ediyoruz.

Şbt

Türk Böbrek Vakfı okulumuza misafir olarak 3. sınıf öğrencilerimize yönelik seminer gerçekleştirdi.

Şbt

Okulumuzun kütüphanesi yenilenerek öğrencilerimizin kullanımı için hazır hale getirildi.

Ock

Veli Akademileri kapsamında gerçekleşen "Ruh Sağlığının Korunmasında Psikolojik Sağlamlık" seminerimiz.  Uzman Klinik Psikolog Eliz Mendi'ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin eğlenerek geliştikleri Zeka Oyunları Atölyemiz açıldı. Akıl yürütme, problem çözme, yaratıcı düşünme, karar verme gibi birçok beceriyi destekleyici oyunları içeren atölyemiz sayesinde öğrencilerimizle birlikte keşfediyor, eğleniyor ve öğreniyoruz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında veli bilgilendirme toplantılarımız gerçekleştirildi. Panolarımız hazırlandı ve öğrencilerimiz ile yapılan aylık etkinliklerimiz tamamlandı.

May

İkinci Yuvam Okulum etwinning projesindeki tüm ortaklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir çalışma gerçekleştirdiler.

May

eSafety Bronze Label

Okulumuz yürüttüğü e-güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European School Net' in değerlendirme kriteri doğrultusunda güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan "eSafety (Elektronik Güvenlik) bronze etiketini almaya hak kazanmıştır.

Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır. Siber güvenlik konusu okulumuzun bir politikası halindedir.